L'EMPREMTA A LA SALA TIGO-MIGO DE TERRASSA

sábado, 10 de septiembre de 2016





Som a la Galeria Tigo-Migo de Terrassa. Aquí, en aquesta sala d'art, moderna i eclèctica, posem fi al periple de presentacions de L'Empremta d'una Passió: exposició de gravats i llibre recull, dedicats al vi, un maridatge entre la pintura, la poesia i la degustació dels fruits de la nostra terra. Tant el llibre, els gravats, com els vins, tenen denominavió d'origen: DO Catalunya.
A l'acte van assistir, a més dels artistes, nombrosos amics i gent relacionada amb el món de l'art, del vi, la literatura i les arts plàstiques.  També va tenir lloc un recital poètic a càrrec d'alguns dels escriptors que hem col·laborat en aquest projecte tan estimulant i engrescador, una petita joia de paraules i imatges. L'exposició va ser un èxit i la tarda d'estiu molt agradable, com sempre que organitza ENTINTA EDICIONS.
Vull agraïr, especialment, a la Joana Alía i a la Mercedes Ruano l'esplèndida interpretació que han fet dels meus poemes Sorn i Alfa i Omega, perquè han plasmat en el gravat tot allò que jo volia transmetre, amb fidelitat i sentiment.
Esperem retrobar-nos el més aviat possible, en un altre projecte.
Gràcies a tots i a totes.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ens ho vam passar molt bé.
Josep i Àngela

Anónimo dijo...

Que maco aquest recorregut que has fet de la terra a la boca. Molt ben triades les imatges.
Miquel