Nou projecte per Sant Jordi

viernes, 11 de abril de 2014

Començo una nova i engrescadora tasca, acompanyada, un altre cop de la mà de la pintora i artista Margarida Garcia. Una revisió de les quatre estacions, una ullada diferent on ella aportarà els seus gravats i jo els hi donaré veu amb els meus poemes. Tot dintre d'un format innovador, delicat i exquisit, unes carpetes creades per la mateixa artista amb el seu gust i talent tan personal.
El treball el presentarem en societat per Sant Jordi, a la Fira "Arts Libris", a l'Arts Santa Mònica de les Rambles de Barcelona. Ja us informaré de les dates i ubicació de l'estand.

SOJORN 

Sojorn és un recull de milers de primaveres viscudes, d'estius calcinats, d'hiverns desabrigats i tardors recollides sobre un mateix. Una estada de totes i cadascuna de les estacions, de les andanes de la vida. Un obrir i un tancar. Un morir cada dia per tornar a renéixer amb forces renovades, amb una esperonada i calidoscòpica mirada, sempre des de la llum, des del color que canvia com el propi paisatge, com la pròpia empremta que deixem sobre totes les coses, les que ens envolten, les que portem a dins.

Us ofereixo un petit tast de l'estiu per tal que neu fent boca.

"El sol és ple, calidoscopi de llum contra la terra.
Tanco els ulls i un paisatge isolat s'escola entre les parpelles.
Encara hi sóc a temps, penso, i dibuixo un somriure.
Un conjur enlairat cap al cel."

                           INCENDI 

 

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Moltes felicitats. Espero que la vostra col·laboració sigui tan fructífera com a Sirenes i Bèsties Marines. Trobo que manteniu un diàleg artístic fantàstic.
Oscar