PRESENTACIÓ DE LA JÚLIA COSTA

lunes, 10 de mayo de 2010

El passat dimarts, dia 4, va tenir lloc a Cal Ninyo, la presentació dels llibres La pols dels carrers (poemari) i L'inici del capvespre (novel·la) de l'escriptora Júlia Costa.
La presentació va córrer a càrrec de l'editor Sr. Jordi Fernando i de la que aquí us parla.
Com vaig comentar al llarg de l'acte, tots dos llibres em van encantar. No tenia el gust de conèixer a la Júlia ni les seves obres, i m'he trobat amb una literatura, en català, que us recomano perquè és de qualitat.
La Júlia escriu amb imatges, transforma les paraules en ullades, en idees visuals. Però també escriu sobre dones, sobre els problemes reals i la vida de cada dia, la del barri, aquella que poder alguns ja tenim oblidada.
Va ser un plaer poder compartir una estoneta amb ella i els seus llibres i animo a tothom a que hi participi d'aquests actes culturals que se'ns posen a l'abast.
Moltes gràcies Júlia per venir fins a Sant Boi a compartir la teva obra amb nosaltres i continua treballant perquè volem llegir més coses teves.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ni el Barça va poder amb nosaltres. Em va agradar molt la presentació, la vaig trobar molt interessant i acollidora.
O. R.

Júlia dijo...

Moltes gràcies, Queta!!! Va ser un plaer que em presentessis el llibre poder-te conèixer per aquesta 'casualitat literària'!!!