martes, 23 de febrero de 2016

Centre de Recursos i Documentació de les Dones

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

RECEPCIÓ A QUETA GARCÍA, GUANYADORA DEL PREMI INTERNACIONAL DE NARRATIVA FRAY LUÍS DE LEÓN
El passat 4 de febrer, l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret va rebre aQueta García, escriptora santboiana que ha estat guardonada amb el Premi Internacional de Narrativa Fray Luís de León amb l’obra Alla prima  i el premi Camilo José Cela de narrativa per la novel·la La Proporción Áurea.
Autora de nombroses novel·les i relats ha publicat diverses obres de narrativa adreçades al públic adult, en castellà: El Amo del Sueño, VI Premi de novel·la de la Universitat de Lleida; El Alma de la Mariposa, X Premi de novel·la Juan Pablo Forner i La Belleza, I Premi de novel·la curta Concejo de Siero. Ha estat finalista del Premio Ateneo de Sevilla el 2007 i del Premio Azorín el 2009. Queta García escriu també poesia i ha publicat alguna antologia amb la Fundació Max Aub, dins la seva col·lecció Camins de la Paraula.

Podeu trobar les seves obres a les Biblioteques de Sant Boi


6 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitats Queta! M'agrada que et reconeguin la teva trajectòria literària. Molts petons.
Josep

Anónimo dijo...

Como ya te he dicho otras veces puedes estar muy satisfecha y disfrutar estos logros. Lo más importante es el reconocimiento a tu calidad literaria. Felicidades.
José

Anónimo dijo...

Muchísimas felicidades, me alegro muchísimo ¡¡¡de verdad!!!. Es muy bonito y reconfortante que te reconozcan el trabajo bien hecho.

Un abrazo
Ester

Unknown dijo...

Ya era hora, tampoco es que el pueblo tenga tantos escritores importantes. Enhorabuena.
Manuel

Anónimo dijo...

Ya era hora, tampoco es que tengamos tantos escritores importantes en el pueblo. Me alegro y te deseo muchos éxitos. Un abrazo
Oriol

Anónimo dijo...

Tengo ganas de leer las dos nuevas novelas, muchas ganas.
María