EL LLENGUATGE DE LES MANS

lunes, 22 de marzo de 2010


Els amics D'AFOBOI, fan la inauguració d'una exposició de fotografies, dedicada a les mans, el proper dilluns 8 de abril, a les 19,30 de la tarda. El lloc: L'hotel d'Entitas.
He tingut la gran sort que la Paky López m'hagi convidat a posar veu, en forma de poema, a les seves fotos, ja tinc ganes de veure com ha quedat tot plegat. D'entrada, el cartell promet. Us agrada?
Us esperem a tots el proper dia 8. Quedeu convidats.
No deixeu passar aquests tipus d'actes. La cultura sí que ocupa lloc. Un de molt gran a dins del cervell.
"Les mans són ponts que estenem cap altres mans. Mans cegues, mudes, coixes i minvades. Milers de mans com bandades de coloms. Mans que criden però no escolten, que xiuxiuegen paraules i surten al carrer. Mans com branques tortes per l'angoixa i el desig d'altres mans.
Vinguin a mi les mans afamades d'aigua, de quietud i de folia... Les mans entestades a no deixar-se morir. Mans enlairades de butxaques buides i dits de sol a tot hora.
És silenciós el so de les mans que s'apropen a tu,
i etern el record d'una vida viscuda."

CLUB DE LECTURA EN VEU ALTA

miércoles, 17 de marzo de 2010


A la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat podeu apuntar-vos al Club de lectura en veu alta que consisteix en que el grup de persones que participa llegeix el mateix llibre i es va alternant en la lectura de fragment de viva veu, cada setmana fins que s'acaba la lectura, recuperant així el plaer d'escoltar les històries alhora que hom les segueix. El Cub es reuneix tots els dijous al matí de 11.00 a 12.00 h.


Al llarg d'aquests mesos de març i abril es llegirà la meva novel·la El Alma de la Mariposa i el dijous 22 d'abril, vetllada de Sant Jordi, tindré el plaer d'assistir a la cloenda i participar en la lectura d'algun fragment i contestar les preguntes que facin els lectors.


Us hi esperem a tots! Pot ser una trobada molt engresadora.

ESQUIZOFRENIA locura o realidad

sábado, 6 de marzo de 2010

El proper 22 d'Abril, vetllada de Sant Jordi, us esperem a tots a la Biblioteca Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, a les 19h, per assistir a la presentació del llibre Esquizofrenia locura o realidad de Mercè Torrentallé Rocaspana /Abadia Editors, amb el qual l'associació EQUILIBRI volem iniciar un cicle dedicat a l'aportació a la cultura i al món de les arts, dels malalts mentals.
A l'acte assistiran la pròpia autora, l'editor de l'obra, la psicòloga de la nostra associació Pilar Hostaled i el Dr. Psiquiatra Josep Moya. La presentació anirà a càrrec d'una servidora.





Esquizofrenia locura o realidad- 2ª edición
AUTORA: Mercè Torrentallé Rocaspana / ABADIA EDITORS
Sinopsi: Marta, la protagonista, llevada por el miedo a que sus hijos cayeran en el mundo de las drogas, empieza a obsesionarse hasta tal extremo que se le desencadena un brote psicótico. Nos narra sus alucinaciones y desvaríos tal como los vivió en aquellos momentos.
Los recuerdos de una infancia difícil se revelan de una forma tormentosa y transforman su mundo interior. Nos cuenta también su lenta y progresiva recuperación, el apoyo de de su marido y de sus hijos, la fuerza de la verdadera amistad, la ayuda de los profesionales, personas todas que jugaron un papel muy importante en su recuperación. Este libro está dirigido a todas aquellas personas que tienen miedo de que sus hijos caigan en el mundo de las drogas, para que no se obsesionen. Y a todas aquellas personas que, de una forma u otra, están o pueden estar relacionadas con el mundo de los enfermos mentales.
Lengua : CASTELLANADistriduidora : TANDEMISBN : 978-84-96292-97-0