Tertúlia Literària de "El Alma de la Mariposa"

viernes, 28 de diciembre de 2007

El passat dia 13 de desembre va tenir lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat la Tertúlia, oberta a tothom, de la meva novel·la EL ALMA DE LA MARIPOSA. Vaig sortir molt satisfeta tant per l'acollida dels lectors com per l'organització per part de la Biblioteca.

La xerrada es va desenvolupar en un ambient molt distés en el que tothom va poder dir la seva i preguntar sobre l'ofici d'escriptor. Vaig acabar amb l'agradable sensació que la novel·la agrada i que cada lector hi troba quelcom de diferent o engrescador.

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència i fins la propera que espero que sigui aviat.

1 comentarios:

Paky López dijo...

Em vaig posar en contacte amb Queta para fer-li una entrevista per al meu programa "Veus" de ràdio Marianao, i he tingut la fortuna de conèixer a una meravellosa dona i escriptora. Gràcies Queta per aquesta agradable entrevista i per donar-me a conèixer la teva obra.
"El alma de la mariposa" és una novel·la d'intriga. Tant de bo tots els llibres fossin així d'amens. És d'aquells que et llegiries d'una tirada i que costa deixar, si no és perquè desitges que duri més la intriga. És un thriller i no esperes quan ho comences, que et vas a trobar amb aquesta trama. Estan molt cuidades les paraules, fas que el lector vulgui saber més, més!!! En definitiva, un bombó de llibre! Gràcies Queta!
Per a escoltar l'entrevista que li vaig fer a Queta, prémer en el meu enllaç "Veus" o bé escriure en el navegador:
http://veusperlesones.blogspot.com